Bornelings tar nu semester. Vi skickar alla ordrar efter 5 aug!
HEM > Om Bornelings Förlag

Om Bornelings Förlag

Bornelings startade sin verksamhet 1975 med bokhandeln Gospel Center i Nässjö. 1986 såldes bokhandeln och företaget gick över till grossistverksamhet. De första produkterna var vykort, dubbla kort och julkort. Så småningom utökades sortimentet med bland annat almanackor, smycken, julprodukter och presentartiklar för både barn och vuxna.

År 2002 utökades verksamheten ytterligare då Bornelings köpte KM-förlaget. KM-förlaget startades 1966 av Kronobergsmissionen och några av de största boksuccéerna har genom åren varit Sveriges mest sålda barnbibel, Barnens Bibel av Anne de Vries, och humorserien Humor i Helgade Hyddor av Roberth Johansson. Bornelings Förlag har efter 2002 breddat både bokutgivningen och den övriga verksamheten för att kunna erbjuda ett av Sveriges största kristna produktsortiment.

Bornelings Förlags verksamhet består till stor del av utgivning av litteratur som bygger på en kristen värdegrund för både barn och vuxna, men Bornelings är också en av Sveriges största leverantörer av inspirerande produkter, såsom presentartiklar, smycken, almanackor, kort och julprodukter. Bornelings målsättning är att fortsätta förse bokhandlar, presentbutiker, församlingar och privatpersoner med litteratur och produkter som vägleder, berör och ger inspiration.

Bornelings Förlag (org nr 556892-1430) är privatägt och samfundsoberoende.


Medarbetare

David Borneling

David

Förläggare/Marknadsföring/Inköp

david@bornelings.se

Sara Borneling

Sara

Förläggare/Inköp/Försäljning

sara@bornelings.se

Carl-Åke Borneling

Carl-Åke

Förlagschef/Förläggare

carl@bornelings.se

Josef Borneling

Josef

Förläggare/Produktion/Inköp

josef@bornelings.se

Fina

Redaktör/Försäljning/Produktion

fina@bornelings.se

Varukorg