HEM > Arkiv – Nyhetsinlägg > Boknyheter > Ni är mina vänner – Sofia Häggmyr
Ni är mina vänner

Ni är mina vänner – Sofia Häggmyr

Ni är mina vänner innehåller 20 andakter för barn med tillhörande böner och frågor.

En andaktsbok.
Som kan läsas i olika samlingar.
Eller vid sängkanten.
Som kan kluras och funderas på.
Eller bara läsas rakt upp och ner.
En andaktsbok för barn helt enkelt.

Jesus sa: ”Ni är mina vänner”, och ”ni ska älska varandra”. Den här andaktsboken handlar om vänner – hur vi ska vara bra vänner till varandra, och hur vi som är Jesu vänner kan älska varandra. Vi får följa olika barn och olika dilemman som de ställs inför. Varje andakt är fristående och utgår ifrån ett bibelord.

Ni är mina vänner innehåller 20 andakter med tillhörande böner och frågor. Boken är en hjälp för alla som håller i andakter för barn.

Om författaren:
Sofia Häggmyr har efter sin socionomexamen arbetat som barn- och ungdomsledare i Löddebygdens församling. Hon bor tillsammans med sin man i Lund och är blivande diakon i Lunds stift. Att skriva har alltid varit ett av hennes stora intressen, och detta är hennes första bok.

Läs mer och köp boken i webbutiken:
Ni är mina vänner

Varukorg